Aanmelden als lid van onze GKK

Word lid

LIDMAATSCHAP EN CONTRIBUTIE

Aanmelden
Aanmelden voor het lidmaatschap is het gehele jaar mogelijk via het website formulier. Aanmeldingen in de loop van het seizoen worden pro rata gefactureerd.
Opzeggen tot 2 weken vóór 1 juli.

Een GKK lidmaatschap is inclusief

  1. Per seizoen gratis 8 interessante lezingen over kunst in de breedste zin van het woord voor iedereen.
  2. Diverse excursies naar een museum, tentoonstelling of interessant gebouw met een rondleiding door een deskundige. Kosten worden hoofdelijk omgeslagen.
  3. Een informeel en vrijblijvend samenzijn in het GKK-Café waar leden en belangstellenden van september tot juli worden getrakteerd op een verhaal van een gast over zijn of haar passie en ervaringen van kunst en cultuur kunnen delen. De toegang is gratis, een kleine bijdrage wordt gevraagd ter attentie van de kunstenaar(s).
  4. Maandelijkse ontvangen leden bestuurs-berichten per mail, vol cultureel nieuws en uitnodigingen voor een scala aan activiteiten van onze vereniging.

Contributie
De contributie bedraagt € 37,50 per persoon en € 63,00 per paar per seizoen (van 1 juli t/m 30 juni). De factuur ontvang je na aanmelding digitaal.

Niet leden
Niet leden zijn van harte welkom bij de maandelijkse lezingen, tenzij anders vermeld in de media. Zij betalen € 10,- per lezing. Jongeren onder 18 jaar hebben gratis toegang. Daarnaast zijn niet-leden ook van harte welkom in het GKK-Café.

Geïnspireerd? Wordt dan lid van onze vereniging!

We gaan vertrouwelijk met uw gegevens om. We noteren alleen uw naam, contact- en bankgegevens voor onze eigen administratie. We plaatsen geen foto’s van bijeenkomsten op de site.